Hijaluronski fileri

Šta je hijaluron i zašto baš tretman sa hijaluronskim filerima?

Hijaluron je supstanca koja predstavlja prirodni sastojak naše kože. Starenjem,dolazi do opadanja količine prirodnog hijalurona zbog čega se stvaraju bore i koža deluje dehidrirano. Tretiranjem bora i deficitarnih regija hijaluronskim filerima nadoknađuje se izgubljena količina,a koži se vraća mladalački izgled i jedrina,potpuno prirodnim i bezbolnim putem.

Konturiranjem i remodeliranjem usana hijalironskim filerima dobijate upravo onaj oblik i veličinu koju ste oduvek želeli i o kojoj ste maštali.

Naš stručni tim lekara specijalista će vam pomoći da uživate u svom izgledu i blistate punim sjajem. Hijaluronskim filerima možemo oblikovati usne, tako da dobijemo najpoželjniji rezultat po pacijenta, uz jedan prevashodno prirodan izgled usana! Hijaluron je supstanca koja je sastavni deo našeg tkiva, a gubi se prilikom starenja i dehidratacije kože.

Hijaluron se kod estetskih zahvata aplikuje u ili pod kožu, kako bi se korigovali njeni nedostaci.

Remodeliranje i konturiranje usana

Punjenje usana filer tehnikom radi se najkvalitetnijim francuskim i engleskim preparatima, koji u sebi sadrže anestetik lidocain, koji sprečava bolnu proceduru.