KOZMETOLOGIJA

kozmetologija

Kao centar za profesionalnu medicinsku negu sprovodimo medicinske tretmane lica, anti-age program, liftinge, lečenje staračke kože i bora pomoću radiotalasa, vršimo regeneraciju kože laserskim liftingom i biofotodinamskom metodom.

Savremeni način života pred stručnjake stavio je veliki izazov kako sačuvati zdravu kožu i kako negovati i podmalditi zrelu kožu. Medicinski tretmani kod lica su efikasni, i ne iritiraju kožu. U konusltaciji sa stručnjacima Medical Laser Centra izaberite medicinski tretman koji će najviše odgovarati tipu vaše kože.

Bioaktivni tretmani lica

Tretmani lica sa biserima iz školjki i kiseonikom za dubinsku hidrataciju kože, koja dobija biserni sjaj i blistavi i svežiji izgled.

Tretmani sa kavijarom i zlatom:

Kavijar dubinski hrani kožu, deluje povoljno na stimulaciju kolagenih i elastičnih vlakana, dok zlato utiče na zatezanje kože čime se postiže efekat liftinga lica.

Masaža

Masaža jača muskulaturu lica i dekoltea.

 

Foto facijal tretmani

Foto facijalni tretmani se koriste za otklanjanje crvenila, korekciju eritema, rozacee, grubu i hrapavu kožu, bore oko očiju, usta, korekciju opuštene kože, proširene pore, ožiljke od akni.

Laserski tretmani

Ultrazvučni tretmani

Stručnjaci Medical Laser Centra određuju vrstu terapije u zavisnosti od tipa kože i njenog stanja.

Drugi o nama

Saveti za zaštitu kože