Kozmetologija

Kao centar za profesionalnu medicinsku negu sprovodimo medicinske tretmane lica, anti-age program, liftinge, lečenje staračke kože i bora pomoću radiotalasa, vršimo regeneraciju kože laserskim liftingom i biofotodinamskom metodom.

Savremeni način života pred stručnjake stavio je veliki izazov kako sačuvati zdravu kožu i kako negovati i podmalditi zrelu kožu. Medicinski tretmani kod lica su efikasni, i ne iritiraju kožu. U konusltaciji sa stručnjacima Medical Laser Centra izaberite medicinski tretman koji će najviše odgovarati tipu vaše kože.

  Bioaktivni tretmani lica

Tretmani lica sa biserima iz školjki i kiseonikom za dubinsku hidrataciju kože, koja dobija biserni sjaj i blistavi i svežiji izgled.

  Tretmani sa kavijarom i zlatom:

Kavijar dubinski hrani kožu, deluje povoljno na stimulaciju kolagenih i elastičnih vlakana, dok zlato utiče na zatezanje kože čime se postiže efekat liftinga lica.

  Masaža

Masaža jača muskulaturu lica i dekoltea.

Foto facijal tretmani

Foto facijalni tretmani se koriste za otklanjanje crvenila, korekciju eritema, rozacee, grubu i hrapavu kožu, bore oko očiju, usta, korekciju opuštene kože, proširene pore, ožiljke od akni.

Laserski tretmani

Ultrazvučni tretmani

Stručnjaci Medical Laser Centra određuju vrstu terapije u zavisnosti od tipa kože i njenog stanja.

BB GLOW tretmani

Revolucionarni i najpopularniji BB GLOW tretmani – SVETSKI TREND!

NAJNOVIJI ANTI AGING TRETMANI BB GLOW SERUMOM sa dodatkom hijaluronskog seruma koji sadrzi čestice 24K zlata ,SADA DOSTUPAN I KOD NAS. Želite savršen ten i čisto lice a da se pri tome ne morate šminkati? Polutrajni BB pigment obogaćen vitaminima,mineralima i hijaluronom je idealno rešenje!Tretman je bezbolan ,ublažava proširene pore,podočnjake,hiperpigmentacije i ima lifting efekat!!!Hidratacija,anti aging ,anti oksidantno dejstvo i mikropigmentacija u jednom trermanu!

Crvenilo, ožiljci, pege, fleke, podočnjaci, tamni kolutovi i sitne bore mogu biti vaša prošlost. Rezultat ovih tretmana je savršen ,blistav ten sa mladalačkim sjajem kože!

Mikrodermoabrazija

NOVA GENERACIJA dijamantske MIKRODERMOABRAZIJE-Face up tretmani su hit svuda u svetu!

Vraća sjaj, svežinu i mladoliki izgled vašem licu.

Tretman je prilagođen svim tipovima kože, tako da je moguće tretirati i izuzetno osetljivu kožu. Može se primenjivati i na predelima vrata, dekoltea, ruku.

  BEZBOLAN i PRIJATAN tretman, a rezultat je hidrirana, zategnuta i blistava koža.

Dermapen tretmani

Tretman DERMAPENOM regeneriše kožu, vraća tonus, ujednačava ten i poboljšava teksturu, sanira ožiljke od akni i redukuje bore!

Mikroerozijama putem iglica stimulišemo sintezu kolagena, elastina i fibroblasta, dok serumi i kokteli efikasnije deluju zbog intradermalnog prodiranja prilikom aplikacije!!

Vrsta koktela zavisi od teksture kože i problema koji rešavamo!

  KOŽA JE JEDRA I REVITALIZOVANA!!