3D Mezoniti

NEHIRUŠKI LIFTING regije lica, vrata, dekoltea, nadlaktica, stomaka, butina

Najnoviji tretman koji će vas samo za pola sata podmladiti 5 do 6 godina, jesu mezoniti koje su savršen izbor za opuštenu kožu i bore.

Ovaj jedinstven sistem postavljanja niti u kožu pomoću gipke igle lako aplikuje biorazgradivi materijal na svim nivoima kože i u svim pravcima. Same niti ostaju u koži od 6 do 8 nedelja, nakon tog vremena one se resorbuju, a u koži se stvara kolagen kao reakcija na strano telo – niti koje smo ugradili. Upravo taj efekat dovodi do zatezanja kože koja je manje opuštena, jedra i podmlađena.

Rezultati ovog efekta traju od 2 do 5 godina. Posle aplikacije mogu se javiti crvenilo, blagi otoci i tačkasti hematomi. Ovom tehnikom postižemo nehiruršku rekonstrukciju lica i vrata u različitim nivoima kože.

Osobe koje boluju od poremećaja koagulacije krvi, infekcije kože i onkoloških bolesti ne mogu raditi ovaj tretman.

Primenjuje se u predelu lica za saniranje bora oko očiju i remodeliranje linije kapaka, na čelu za saniranje nazolabijalnih bora, kao i pušačkih i marionetskih bora.
Odlični rezultati se postižu kod podvaljka, odnosno za njegovu redukciju.
Mezonit je gipka nit, napravljena od biorazgradivog materijala, kolagena. Kolagen je uvučen unutar tanke igle.
Niti postavljamo u različitim pravcima i nivoima kože u zavisnosti od indikacija i efekata koji želimo da postignemo. Tako koži dajemo potporu u vidu armaturne mreže.Nakon ubacivanja niti, u periodu od dva meseca vaša koža stvara potpuno nov kolagen a postojeća nit se razgrađuje.
Ovaj postupak je idealan za osobe koje nisu za hiruški lifting, a žele da zategnu kožu,ojačaju tonus i koriguju bore.

  Efekat je vidljiv odmah, ali maksimalan je za 6 meseci, i traje najmanje dve do pet godina sa očuvanjem mimike i prirodnog izgleda.

Preparati sa kojim radimo su visokog stepena kvaliteta, podležu strogo kontrolisanoj proizvodnji i poseduju sve potrebne sertifikate MEDICAL CE EU i registrovani su kod nas.

Podizanje donje trećine lica, zatetanje kože i poboljšanje tonusa

Modeliranje usana – kombinacija kolagenih niti sa hijaluronskim filerima

Zatezanje kože lica