Mezoterapija iglom

Mezoterapija je savremena metoda za rešavanje velikog broja estetskih i zdravstvenih problema. Mezoterapijom možemo rešiti probleme na koži širokog spektra u okviru estetske medicine. Tretman mezoterapijom podrazumeva intradermalno aplikovanje u našem slučaju najpoznatijih francuskih koktela. U koktele je moguće dodati kavijar ili supstance koje poboljšavaju elasticitet kože sa smanjenim turgorom, naravno, po potrebi i u zavisnosti od starosti osobe i kliničke slike.

Mezoterapija je apsolutni antiaging izbor pravog mladolikog izgleda lica sa “holivudskim sjajem”

Mezoterapijom otklanjamo nedeostake na licu i telu

  Podmlađivanje lica, vrata i dekoltea (Vitaminski kokteli, mezolift kojima postižemo sjaj, svežinu i vedrinu, a lice usled blic efekta izgleda blistavo već nakon prvog tretmana);
  Redukcija, ublažavanje i prevencija bora;
  Rešavanje problema rozacee – akni;
  Tamnih kolutova oko očiju;
  Rehidratacija kože uz uspostavljanje tonusa;
  Rešavanje problema fleka i pigmentacionih mrlja na koži;
  Uvećanje usana i popunjavanje bora filerima;
  Redukcija odnosno eliminacija podvaljka;
  Zatezanje kože nakon porođaja.

Preparati sa kojim radimo su visokog stepena kvaliteta, podležu strogo kontrolisanoj proizvodnji i poseduju sve potrebne sertifikate MEDICAL CE EU i registrovani su kod nas.

Uz biorevitalizaciju lica izvanredne rezultate postižemo radiotalasnim liftingom koji stimuliše proizvodnju kolagena u dubljim slojevima kože, rehidrira i podiže tonus. Radiotalasni neinvanzivni lifting tretmani u kombinaciji sa aplikovanjem najkvalitetnijih preparata i anti aging seruma, takođe imaju flash efekat.

Mezoterapija lica se često kombinuje sa hemijskim pilinzima i različitim kozmetičkim tretmanima u zavisnosti od problematike tretirane kože, kako bi se postigao dobar rezultat. Posle par tretmana u paketu od četiri, postiže se regeneracija, koža dobija zategnutost, čvrstinu bez bora i fleka… Metoda je potpuno bezbolna, bez podliva, modrica ili ožiljaka, ceo postupak traje oko 30-ak min.

Indikacije za piling su:

  Akne i ožiljci od akni, strije, pliće bore kao i duboke bore oko očiju, duboke bore nausnica;
 Solarni lentigo – fleke kružnog oblika, najčešće na rukama i licu;
 Melazma – fleke nepravilnog oblika i većih površina;
 Starenje kože kao posledica hroničnog izlaganja suncu.

Mezoterapija se može raditi i dermarollerima

Dermaroller je jedna od metoda koje su najzastupljenije u rešavanju problema:

 • Uklanjanja proširenih pora;
 • Uklanjanje ožiljaka od akni;
 • Podmlađivanja kože;
 • Otklanjanja sitnih bora;
 • Ujednačavanje tena;
 • Tretiranja seboreje;
 • Ublažavanja strija;
 • Smanjenja celulita;
 • Hipo i hiperpigmentacije;
 • Opadanja i gubitka kose.

Mezoterapija tela

  Može se raditi i mezoterapija tela. To su tretmani za redukciju, tj. smanjenje i topljenje i eliminaciju masnih naslaga na problematičnim regijama aktiviranjem procesa lipolize za razgradnju masnih naslaga i podsticanje njihove transformacije u izvore energije, poboljšavanje cirkulacije i limfne drenaže aktivnošću mezoterapijskih koktela. Oni poboljšavaju mikrocirkulaciju kože npr. kofein koji je u sastavu koktela, a hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju i pospešuje revitalizaciju kože i pomaže koži da povrati tonus i zategnutost.

  DMAE – Zateže opuštena kolagena vlakna i na taj način smanjuje veličinu strija i čini ih bledjim. Ovaj dodatak koktelima ima i lifting efekat kao i efekat zatezanja kože. Mezoterapija se koristi za efikasno resavanje problema celulita.

  Kod osoba koje imaju gubitak kose ili žele ojačati folikul dlake, možemo poboljšati prokrvljenost i ojačati krvne sudove vlasišta koji rezultiraju zdravom kosom lepšeg izgleda, jer se ishranjuje i hidrira vlasište.

Koktel sadrži amino kiseline, cink i vitamine B kompleksa.

NEHIRUSKA LIPOSUKCIJA IGLOM


 

LIPOSUKCIJA BEZ SKALPELA JE NOV, SIGURAN,POTPUNO BEZBEDAN NAČIN ZA ELIMINACIJU MASNIH NASLAGA na problematičnim regijama !!!
Naši doktori će vam pomoći da se rešite masnih naslaga koje odolevaju svim drugim pokušajuma uklanjanja-vezbe, dijete!!!
Preoblikujte svoje telo na prirodan način i regulišite nivo holesterola i triglicerida uz ovaj tretman!!!Potpuno prirodan preparat reguliše i nivo krvnog pritiska!!!Pripremite se za leto,more i bazene!
Registrovani proizvodi za odstranjivanje lokalizovanih masnih naslaga sada i kod nas. TRETMAN JE POTPUNO BEZBOLAN!!
Uz ultrazvučnu kavitaciju sa limfnom drenažom i sonoforezom rezultati su efikasniji i brži, a efekat zatezanja tela i eliminacija masnih naslaga i celulita impresivan!
Za dodatne bonuse na više trermana i popuste kontaktirajte nas.

  KONSULTACIJE DERMATOLOGA I DERMASKOPIJA

Faktori rasta

Primena faktora rasta je metoda koja dovodi do potpune regeneracije i revitalizacije kože, i predstavlja jednu od kjučnih stavki u borbi protiv starenja i dehidratacije. Faktori rasta su ćelijski proteini uključeni u prirodne mehanizme regeneracije kože. Starenjem kože smanjuje se koncentracija ovih proteina kao i njihova funkcija. Ovi proteini stimulišu proliferaciju kolagena i elastina, obnavljaju kapilarne mreže, ubrzavaju procese zarastanja rana, dakle, stimulišu reprodukciju i rast na ćelijskm nivou. Najčešće se aplikuju pomoću tehnike dermarollera.

Hemijski piling

Hemijski piling je procedura poboljšanja kvaliteta i strukture kože uz pomoć određenih hemijskih supstanci, najčešće kiselina. Služi za kontrolisano uklanjanje (ljušćenje) oštećenih slojeva kože i podsticanje njenog obnavljanja. Mogu se raditi na licu, vratu, rukama i nogama.
Imamo različite vrste pilinga u zavinosti od intenziteta i dubine delovanja površinske, srednje, duboke hemijske pilinge.

Najčešće primenjujemo sledeće vrste pilinga

 • Piling salicilnom, bademovom, vinskom i fitinskom kiselinom u kombinaciji. Veoma je efikasan kod osoba sa fotooštećenom kožom, kod pigmentnih promena, plićih i srednjih bora.
 • Vitalize peel koji u svom sastavu ima mlečnu i salicilnu kiselinu a odličan je za masne kože, za uklanjanje ožiljaka od akni, za melazme.
  TCA piling sa 15%,25% i 35% trihlorsirćetnom kiselinom u zavisnosti od indikacija i stanja kože određujemo intenzitet. Funkcija ovog pilinga nije samo u uklanjanju površinskog sloja kože nego i u stimulaciji proliferacije fibroblasta – ćelija odgovornih za stvaranje kolagena i elastina.

Ovi pilinzi daju najbolje rezultate u saniranju ožiljaka i kod podmlađivanja kože. Period oporavka je 7 dana.

 • AHA – alfa hidroksi kiseline pilinzi glikolnom kiselinom su efikasni u uklanjanju pigmentacija, bora, ožiljaka i za lečenje akni jer i smanjuje masnoću kože i poboljšava drenažu sebuma iz žlezda i ožiljaka od akni, postoje različite koncentracije kisel-u pilingu u zavisnosti od efekta koji želimo postići i od indikacija. Najčešce se rade u seriji 3 do 6 tretmana, premda je broj varijabilan u zavisnosti od osobe a nekada je dovoljan i jedan piling. Površni se mogu ponoviti na 7 do 10 dana a duboki pilinzi se ponavljaju na 4 do 6 nedelja.
 • Duboki pilinzi se rade u zimskom periodu dok površne možemo raditi skoro tokom cele godine ali uz obaveznu maksimalnu zaštitu od sunca prilikom boravka na otvorenom prostoru – korišćenje preparata sa visokim faktorom zaštite od UVA i UVB zračenja.